KARABÜK / MERKEZ - Kapullu Ertuğrulgazi Ortaokulu

Nis

Okulumuz Kapullu Ertuğrulgazi Ortaokulu Öğretmen, öğrenci ve velilerinin katılımıyla İstanbul-Çanakkale ve Bursa illerini kapsayan geniş kapsamlı tarihi ve turistik gezimizi yaptık. Turun yapılmasında emeği geçen okul müdürümüz İbrahim Duysal´a, İngilizce öğretmenimiz Tuncay Azaklı´ya, Müzik öğretmenimiz Cansu Kurar´a, öğrenci ve velilermize tekekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda öğrencilerin çevre bilincini geliştirme ve atık maddelerin pil,kağıt, karton,plastik şişe vb. maddelerin geri dönüşümüne katkı sağlamak amacıyla okulumuzun çeşitli yerlerine geri dönüşüm kutuları konuldu.

Kas

Kapullu Ertuğrulgazi Ortaokulu ve Kapullu Vali Nafiz Kayalı İlkokulu ortak programı ile Atatürk´ü anma töreni yapıldı.

Nis

Karabük Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan ziyarette TEOG Sınavında okulumuzun ve Karabük´ün durumu hakkında bilgiler verildi. Genel olarak Karabük´ün durumunun Türkiye ortalamasının üzerinde olduğu için katkılarından dolayı teşekkürlerini bildirdiler.

Okulumuz 6/B öğrencileri Orman haftası münasebeti ile bahçeye çam ağacı dikti.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günümüz kutlu olsun. Okul Aile Birliği tarafından öğretmenlerimize jest olarak bir kutlama ziyafeti sunuldu.

Ayrıca Türk Kızılayından okulumuza Öğretmenler günü ziyareti yapıldı. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

1. Dönem okul geneli veli toplantısı yapıldı.

Ekm

Kapullu Vali Nafiz Kayalı İlkokulu ve Ertuğrulgazi Ortaokulu ortak programı ile 29 Ekim Cumhuriyet bayramımızı kutladık.